Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlapon tudod felvenni velem a kapcsolatot e-mailben. Igyekszem minél előbb válaszolni!

(Magánszemélyként a GDPR rám nem vonatkozik. Adataidat úgy kezelem, mint bármelyik más ismerősömiét – ahogy te is.)

Képkunyera

Magánszemélyeknek és non-profit közhasznú szervezeteknek, kulturális intézményeknek, természetvédelmi, hagyományőrző, sport vagy lokálpatrióta egyesületeknek, közösségeknek szívesen adok képet honorárium nélkül is, de csak és kizárólag Creative Commons BY-NC-SA 4.0 licenc alatt. Részletes feltételek itt: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.hu

A fenti licenc-szel átadott anyagot NEM használhatod fel céged, vállalkozásod, kereskedelmi forgalomba kerülő terméked, szolgáltatásod marketing anyaga vagy illusztrációjaként sem direkt, sem kapcsolódva. Származékos műben felsználva is csak ilyen licenc-szel használhatod!

Amennyiben  kereskedelmi felhasználás céljából kérsz képet várom javaslatodat az ellentételezésre. “Kiírjuk a neved” ajánlatokkal kérlek ne fárassz. Ezt a remek lehetőséget nem tekintem tárgyalási alapnak, jogszabályi kötelezettséged okán mindenképpen meg kellene tenned.

Amatőr fotósként  semmilyen érdekem nem fűződik ahhoz, hogy nevem vagy munkám megjelenjen nálad csak úgy, puszira. Magam és környezetem szórakoztatására fotózók nem pedig azért, hogy válalkozásodnak jó legyen.

Köszönöm a megértésed!

Scroll Up
Don`t copy text!