Kapcsolat
Az itt megadott adatokat úgy kezelem mint bármely más magánszemély. Meglehet elmentem a címjegyzékembe, leírom egy cetlire, stb. Viszont harmadik félnek személyes kapcsolati információkat átadni nem szokásom. Amennyiben mégis adatvédelmi aggályaid merülnének fel kérlek ne töltsd ki az űrlapot, inkább keress meg személyesen. Vagy akárhogy.

Képkunyera

Magánszemélyeknek és non-profit közhasznú szervezeteknek, kulturális intézményeknek, természetvédelmi, hagyományőrző, sport vagy lokálpatrióta egyesületeknek, közösségeknek szívesen adok képet honorárium nélkül is, de csak és kizárólag Creative Commons BY-NC-SA 4.0 licenc alatt. Részletes feltételek itt: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.hu

Figyelem!

A fenti licenc-szel átadott anyagot sem direkt, sem kapcsolódva NEM használhatod fel céged, vállalkozásod, bemutatása vagy népszerűsítése céljából; kereskedelmi forgalomba kerülő terméked vagy szolgáltatásod marketing anyagában vagy illusztrációjaként. Származékos műben is csak ilyen licenc-szel használhatod fel!

Amennyiben kereskedelmi felhasználás céljából kérsz képet várom javaslatodat az ellentételezésre. “Kiírjuk a neved” ajánlatokkal kérlek ne fárassz. Ezt a remek lehetőséget nem tekintem tárgyalási alapnak, jogszabályi kötelezettséged okán mindenképpen meg kellene tenned.

Amatőr fotósként semmilyen érdekem nem fűződik ahhoz, hogy nevem vagy munkám megjelenjen nálad csak úgy, puszira. Magam és környezetem szórakoztatására fotózók nem pedig azért, hogy válalkozásodnak jó legyen.

Köszönöm a megértésed!