Adatvédelem

Az itt megadott adatokat úgy kezelem, mint bármely más magánszemély. Meglehet elmentem a címjegyzékembe, leírom egy cetlire, vagy csak simán megjegyzem – ez utóbbi nem valószínű. Viszont harmadik félnek személyes kapcsolati információkat kikotyogni nem szokásom. Amennyiben mégis adatvédelmi aggályaid merülnének fel kérlek ne töltsd ki az űrlapot, inkább keress meg személyesen. Vagy akárhogy.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Így hívnak. Nem engem, Téged.
Az e-mail címed. Fontos, hogy pontosan add meg, különben nem tudok visszaírni.
Nem kötelező, de megadhatod.
Amit akarsz üzenni.

Képvásárlás

Amennyiben támogatni szeretnéd munkámat mint magánszemélytől vásárolhatsz tőlem fali képeket, de akár ambrotípiák / ferrotípák, archaikus nyomatok eredeti példányait is. Sorszámal, származási nyilatkozattal.

Képkunyera

Non-profit

Magánszemélyeknek és non-profit közhasznú szervezeteknek, kulturális intézményeknek, természetvédelmi, hagyományőrző, sport vagy lokálpatrióta egyesületeknek, stb. szívesen adok képet honorárium nélkül is, de csak és kizárólag Creative Commons BY-NC-SA 4.0 licenc alatt.
Részletes feltételek itt: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.hu

Figyelem!

A fenti licenc-szel átadott anyag nem használható fel üzleti célra. Származékos művekben sem térhetsz el a feltételektől.

Üzleti / kereskedelmi felhasználás

Amennyiben üzleti vagy kereskedelmi felhasználás céljából kérsz képet várom javaslatod az ellentételezésre. “Kiírjuk a neved” ajánlatokkal kérlek ne fárassz. Ezt a remek lehetőséget nem tekintem tárgyalási alapnak, erre alapból kötelez jogszabály.

Amatőr fotósként semmiféle érdekem nem fűződik ahhoz, hogy nevem vagy munkám megjelenjen nálad csak úgy, puszira. Magam és környezetem szórakoztatására fotózók nem pedig azért, hogy vállalkozásodnak jó legyen.

Köszönöm a megértésedet!