a kép illusztrácó

Felhívás jelentkezésre képzőművészeti projektben való szereplésre – a mellrák elleni küzdelem jegyében

 

Munkacím: Kedves Keblem

Jelentkezési határidő: 2018. június 30.

Kiadás dátuma: 2018. október 1. (mellrák elleni küzdelem világnapja)

 

Legújabb, testrészek geometriája köré épülő pop-art projektem egyik részében női keblekkel foglalkozom. Ehhez kapcsolódóan a mellrák elleni küzdelem jegyében készül egy speciális kiadás „Kedves Keblem” munkacímmel, melyhez örömmel várom jelentkezésed. A tervezett végleges kép egy nagy méretű – a fent láthatótól merőben eltérő – minimum 36, de maximum 100 jobb vagy bal női mellekből álló  absztrakt hatású montázs lesz.

Az ideális jelölt nő Zala, Vas vagy Somogy megyei, esetleg magyar ajkú muravidéki a Horvát-Magyar ill. a Szlovén-Magyar határ 50km-es körzetéből. (Nagyobb távolságról esetleg beszélhetünk, ha nagyon szeretné a modell.) Cselekvő és döntéshozó képességének tudatában van, valamint elmúlt 18 éves. Felső korhatár nincs!

A keble formája teljes mindegy, lehet kicsi, nagy, lapos, kerek, lógós vagy feszes. Ráncos, sima, eres vagy műtéti heges. Az sem zavar,  ha felnőtt rajta három gyerek. A lehető legváltozatosabb anyagot szeretném összerakni.

A fotózás alkalmával felvétel készül a jobb és bal mellről, valamint a modell kívánsága szerint három portrékép, mely utóbbiak nem képezik részét a projektnek.

Egy a tesztfotózás során készült felvétel, ilyesmire lehet számítani. Vágatlan kép.

A modell számára biztosítok:
– Egy a végeleges képből vágott „small print” méretű nyomatot melyen megjelenik a keble. Kézzel sorszámozva, eredetiséget hitelesítő dokumentummal ellátva.
– Három képből álló digit portrésorozatot.
– Szándéka szerint teljes körű anonimitást.