Menu
menu

Kapcsolat

Itt veheted fel velem a kapcsolatot. Igyekszem minél előbb válaszolni.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

captcha

Képkunyera

Magánszemélyeknek és non-profit közhasznú szervezeteknek, kultúrális intézményeknek, természetvédelmi, hagyományőrző, sport vagy lokálpatrióta egyesületeknek, közösségeknek szívesen adok képet honorárium nélkül is, de csak és kizárólag Creative Commons BY-NC-SA 4.0 licenc alatt. Részletes feltételek itt: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.hu

A fenti licenc-szel átadott anyagot NEM használhatod fel céged, vállalkozásod, kereskedelmi forgalomba kerülő terméked, szolgáltatásod marketing anyaga vagy illusztrációjaként sem direkt, sem kapcsolódva, sem forrásként származékos műhöz felhasználva semmilyen elektronikus vagy nyomtatott médiában.

Amennyiben  kereskedelmi felhasználás céljából kérsz képet várom javaslatod az ellentételezésre. "Kiírjuk a neved" ajánlatokkal kérlek ne fárassz. Ezt a remek lehetőséget nem tekintem tárgyalási alapnak, ugyanis jogszabályi kötelezettséged. Amatőr fotósként az ég világon semmilyen érdekem nem fűződik ahhoz, hogy nevem vagy munkám megjelenjen nálad csak úgy, puszira. Magam és környezetem szórakoztatására fotózók és nem azért, hogy cégednek jó legyen. Köszönöm a megértésed!